Εταιρία • Αξεσουάρ • On line shop • Νέα Μοντέλα • Σελίδες Εμπόρων • Φόρμα Επικοινωνίας • Στοιχεία Εταιρίας - EPCHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearEnglish Language
Images
Decor Image
Navigation Menu
On line shop
Γνήσια & Aftermarket ανταλλακτικά
Μπαταρίες Αυτοκινήτων
Φανοποιεία
Κινητήρας
Λιπαντικά-Φίλτρα
Φρένα
Ανάρητση-Σύστημα διεύθυνσης
Σασμάν-Συμπλέκτης
Ηλεκτρικά
Πρόγραμμα Ανταλλακτικών Ανακατασκευής
Προσφορές
Αξεσουάρ
Log In
Username

Password

Total visits
Μοναδικοί Επισκέπτες
84536
Εγγραφή μελών
Λιπαντικά Opel

 

 Τεχνικές Προδιαγραφές.

5w-30 Dexos2

5w-30 Longlife

10w-40 Semi Synthetic

15w-40 Mineral

Λιπαντικό κινητήρα Opel 5W30 Dexos 2

kaknos Logo

Home : On line shop : Γνήσια & Aftermarket ανταλλακτικά : Λιπαντικά-Φίλτρα : Συμβουλές για καλύτερη αλλαγή λαδιού

 

  

Συμβουλές για καλύτερη αλλαγή λαδιού

Η προϊοντική ποιότητα και η τακτική παρακολούθηση είναι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τις ανάγκες λαδιού του αυτοκινήτου σας. Οι τακτικοί έλεγχοι της στάθμης λαδιού είναι σημαντικοί επειδή οι κινητήρες φυσιολογικά καίνε μικρές ποσότητες λαδιού. Έχει ιδιαίτερη σημασία ο έλεγχος πριν από ένα μεγάλο ταξίδι ή μεταξύ των διαστημάτων αλλαγής λαδιού, επειδή η τεχνολογική πρόοδος έχει αυξήσει τα διαστήματα ελέγχου αναφορικά με τη χιλιομετρική κάλυψη.

Σχεδόν όλα τα νέα Opel χρειάζονται αλλαγή λαδιού μετά από ένα χρόνο ή 30.000 km. Στην περίπτωση αυτοκινήτων με φίλτρο σωματιδίων diesel ή υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες που λειτουργούν σε δυσμενείς συνθήκες, ο δείκτης της στάθμης λαδιού μπορεί να επισημάνει την ανάγκη για έλεγχο λαδιού νωρίτερα.

 
 

Λιπαντικά Εγκεκριμένα από την Opel

Τα παρακάτω λιπαντικά διατίθενται από την Opel στους περισσότερους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Opel και σε επιλεγμένους Διανομείς (online):

 
 

Χρήσιμες συμβουλές

 • Πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα λίτρο κατάλληλου λαδιού στο πορτμπαγκάζ σας για συμπλήρωμα.
 • Όταν συμπληρώνετε λάδι σε οποιοδήποτε νέο μοντέλο Opel πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο λάδια εγκεκριμένα από την Opel από το 2003 και μετά, που πληρούν τις προδιαγραφές GM-LL-A-025 για βενζινοκινητήρες και GM-LL-B-025 για πετρελαιοκινητήρες (πλην των Antara, Vivaro, Movano με DPF).
 • Αν χρειάζεστε μικρή ποσότητα λαδιού και τα παραπάνω λάδια δεν υπάρχουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι ένα λίτρο από Α3/Β3 ή Α3/Β4. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται οποιαδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες ιξώδους: 0 W-30, 5 W-30, 0 W-40 και 5 W-40.
 
 

Λάδι Κινητήρα GM 5W-30 dexos2 - Fuel Economy Longlife

 

Το Νέο Οικολογικό Λάδι Υψηλής Απόδοσης της Opel.

 

Με χαμηλή περιεκτικότητα σε Θείο, Στάχτη και Φώσφορο, το λιπαντικό κινητήρα GM 5W-30 dexos2 κατασκευάζεται από ένα προηγμένο μίγμα μονότυπων λαδιών υψηλής απόδοσης και κορυφαίαw τεχνολογίας πρόσθετα, τα οποία και είναι πλήρως συμβατά με τα τελευταία Φίλτρα Σωματιδίων Diesel (DPF) και τους Καταλύτες Βενζινοκινητήρων (CAT). Το 5W-30 dexos2 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υποδειγματική καθαρή ισχύ, αντοχή και συνολική προστασία του κινητήρα σε συνδυασμό με βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου.

 

 

Πλεονεκτήματα του 5W-30 dexos2:

 

 • Προσφέρει υποδειγματική αντοχή στη φθορά και μεγάλα διαστήματα αντικατάστασης
 • Βελτιωμένος καθαρισμός κινητήρα και προστασία από της δημιουργία λάσπης και βλαβερών επικαθίσεων λόγω των προηγμένων πρόσθετων απολύμανσης/διασποράς
 • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής και διατηρεί την απόδοση των Συστημάτων Μείωσης Εκπομπών ρύπων (DPF και CAT) σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα μοντέλα, λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο, στάχτη και φώσφορο (SAP -  Sulphur, Ash and Phosphorous)
 • Προσφέρει μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στην οικονομία καυσίμου
 • Άριστη απόδοση σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες

 

Απόδοση 5W-30 dexos2:

 • Πληροί τις νέες προδιαγραφές λαδιών dexos2 της GM, τις προηγούμενες προδιαγραφές της GM, GM-LL-A-025 και GM-LL-B-025 και τις εξής προδιαγραφές της βιομηχανίας: ACEA A3/B3, A3/B4; ACEA C3; API SM/SL / CF

 

Εφαρμογές του 5W-30 dexos2 σε άλλες μάρκες: Το 5W-30 dexos2 έχει τις εγκρίσεις των παρακάτω κατασκευαστών:

 • BMW Longlife 04
 • Mercedes-Benz MB229.31 και MB229.51
 • Volkswagen 502.00 / 505.00 / 505.01

 

Εφαρμογές του 5W-30 dexos2:

 • Προσοχή: Υποχρεωτική χρήση σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα, SUV και ελαφρά επαγγελματικά (LCV) της Opel από το MY10 για το οποίο συνιστάται το GM 5W-30 dexos2.

 

 
 

Ημισυνθετικό Λάδι Κινητήρα GM 10W-40 Semi Synthetic

Υψηλής τεχνολογίας, πολύτυπο λάδι νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένο για την λίπανση όλων των 4-χρονων, πολύ-βάλβιδων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων με ή χωρίς τούρμπο.

 

Πληροί τις προδιαγραφές SAE 10W-40, ACEA A3, B4, API SL/CF.

 

Πλεονεκτήματα:

 • Για ανώτερη προστασία κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.
 • Σύνθεση: ένας συνδυασμός συνθετικών μονότυπων λαδιών και προηγμένης τεχνολογίας πρόσθετων.
 • Επιτυγχάνει μειωμένη κατανάλωση λαδιού, αποτρέπει τις διαρροές και προστατεύει τις τσιμούχες του κινητήρα.
 • Πολύ υψηλή αντίσταση κατά της φθοράς, άριστη ρευστότητα (ιξώδες) σε χαμηλές θερμοκρασίες, επιτρέπει την εύκολη εκκίνηση.
 • Οικονομία καυσίμου.

 

Εφαρμογές:

 • Πληροί τις προδιαγραφές SAE 10W-40, ACEA A3, B4, API SL/CF, και τις απαιτήσεις προδιαγραφών VW 500.00/505.00, MB 229.1.
 • Μπορεί να χρησιμοποιείται για λειτουργία όλο το χρόνο, σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με ή χωρίς υπερσυμπιεστή. Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για παλιότερα μοντέλα.
 
 

Ορυκτέλαιο Λάδι Κινητήρα GM 15W-40 Mineral

Πολύτυπο λάδι που αποτελείται από μονότυπα έλαια υψηλής ποιότητας και επιλεγμένα πρόσθετα για τη λίπανση βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων με ή χωρίς τούρμπο. Πληροί τις προδιαγραφές SAE 15W-40, ACEA A3, B3, API SL/CF.

 

Πλεονεκτήματα:

 • Άριστη προστασία του κινητήρα κυρίως κατά της φθοράς.
 • Καλή απολύμανση και διασπορά για την αποφυγή δημιουργίας μαύρης λάσπης.
 • Καλή ρευστότητα (ιξώδες) που διασφαλίζει αξιόπιστη εκκίνηση και ταχεία κυκλοφορία λαδιού.

 


Εφαρμογές:

 • Πληροί τις προδιαγραφές SAE 15W-40, ACEA A3, B3, API SL/CF, και τις απαιτήσεις των προδιαγραφών VW 501.01/505.00, MB 229.1.
 • Μπορεί να χρησιμοποιείται για λειτουργία όλο το χρόνο, σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με ή χωρίς υπερσυμπιεστή.
 • Για παλιότερα μοντέλα.
 • Για όλα τα οχήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα σέρβις και το Service Plan. Συμβουλευτείτε τα εγχειρίδια σέρβις για οδηγίες σχετικά με τη χρήση και τη φροντίδα των προϊόντων που έχουν οριστεί και εγκριθεί από την Opel.
 
 

 

Προσοχή:

 

Για όλα τα οχήματα, αλλά μόνο σύμφωνα με το πρόγραμμα σέρβις και το Service Plan. Συμβουλευτείτε τα εγχειρίδια σέρβις για περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τη χρήση και τη φροντίδα των προϊόντων που έχουν οριστεί και εγκριθεί από την Opel. Υποκατηγορίες:
• Συμβουλές για καλύτερη αλλαγή λαδιού
SEARCH

 
TOTAL VISITS
Επισκεψιμότητα
771061
Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

ON LINE VISITORS
Online Επισκέπτες
2
Εγγραφή Νewsletter

Παρακαλώ συμπληρώστε την email διεύθυνση σας για να λαμβάνετε το Newsletter μας.


Castrol,Aral,Total,elf,mobil

M32 & M20 BEARING KITS

 

News
Δραγασάκης: Εξετάζεται συστηματικά η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου

Η κυβέρνηση εξετάζει με συστηματικό τρόπο τις δυνατότητες αξιοποίησης του φυσικού πλούτου της χώρας, πάντα με όρους περιβαλλοντικής προστασίας, διαφάνειας και μεγιστοποίησης του οφέλους για την κοινωνική ασφάλιση τόνισε ο Γ.Δραγασάκης στη συνάντησή του με εκπροσώπους των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), της ExxonMobil και της Total.

Η πορεία απασχόλησης ανά πρωθυπουργό από το 2010 από τον Δ.Τζανακόπουλο

Με το σχόλιο «Όταν η πραγματικότητα διαψεύδει την καταστροφολογία...», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, παραθέτει στο twitter πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ με τα στοιχεία μεταβολής του αριθμού απασχολουμένων επί πρωθυπουργίας Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου, Αντ.Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα.

Γερμανία: «Θυσίες» και στο εργασιακό για να προσελκύσει τράπεζες λόγω Brexit

Η Γερμανία θα μπορούσε να καταστήσει ευκολότερη την πρόσληψη και απόλυση υψηλόβαθμων τραπεζικών στελεχών σε μια σπάνια εξαίρεση στους αυστηρούς εργασιακούς κανονισμούς της, όπως δήλωσε σύμμαχος της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, καθώς η Φρανκφούρτη προσπαθεί να προσελκύσει χρηματοπιστωτικούς ομίλους από το Λονδίνο μετά το Brexit.

Κομισιόν: Και τώρα συζητήσεις για τη βιωσιμότητα του χρέους

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσορίζει την υιοθέτηση από τη Βουλή των Ελλήνων του πακέτου πολιτικής που συμφωνήθηκε με τους θεσμούς, σημειώνοντας παράλληλα ότι «το πακέτο πολιτικής θα συμπληρωθεί τώρα με τις περαιτέρω συζητήσεις για μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

ΕΚΤ: Η χρηματοπιστωτική ενοποίηση της Ευρωζώνης ανακόπηκε πέρυσι

H χρηματοπιστωτική ενοποίηση στην Ευρωζώνη ανακόπηκε πέρυσι, σύμφωνα με έκθεση της ΕΚΤ, μετά από κάποια χρόνια που είχε σημειωθεί νέα διαδικασία ολοκλήρωσης των χρηματοπιστωτικών αγορών, ως επακόλουθο της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η έκθεση τονίζει τη σημασία που έχει η ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης και η λήψη περαιτέρω μέτρων στην κατεύθυνση φιλόδοξης ένωσης των κεφαλαιαγορών, αναλύοντας τα οφέλη. Τι αναφέρει για τις συγχωνεύσεις τραπεζών στην ευρωζώνη.

Πέθανε ο πολυβραβευμένος φωτορεπόρτερ Στάνλεϊ Γκριν

Ο αμερικανός φωτορεπόρτερ Στάνλεϊ Γκριν, στον οποίο είχε απονεμηθεί πέντε φορές το βραβείο World Press Photo, απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 68 ετών σε νοσοκομείο του Παρισιού, της πόλης όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Στην Ολομέλεια του ΑΠ η μετατροπή της 5ετούς κάθειρξης σε χρηματική ποινή

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου παρέπεμψε στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου το ερώτημα του εάν μπορεί να μετατρέπεται σε χρηματική ποινή η ποινή της κάθειρξης μέχρι 5 έτη.

Και η Κίνα στην κούρσα για ορυχεία στο Διάστημα

Η Κίνα ετοιμάζεται και αυτή να μπει στον χορό της κατάκτησης των πλούσιων ορυκτών πόρων του Διαστήματος που έχουν ξεκινήσει - στα «χαρτιά» προς το παρόν - η NASA και ορισμένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Ο τυραννόσαυρος «δάγκωνε με το βάρος τριών αυτοκινήτων»

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι ο βασιλιάς των δεινοσαύρων Tyrannosaurus rex μπορούσε να κάνει θρύψαλα τα οστά των θυμάτων του δαγκώνοντάς τα με δύναμη που ξεπερνούσε τους 30 τόνους ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Eurobank: Καθαρά κέρδη 37 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο

Στα 37 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της Eurobank το α' τρίμηνο, εκ των οποίων τα 29 εκατ. προήλθαν από διεθνείς δραστηριότητες. Τα νέα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα (NPEs) της τράπεζας κινήθηκαν σε αρνητικό έδαφος για 2ο συνεχόμενο τρίμηνο, ωστόσο καταγράφηκε και μείωση των καταθέσεων. H συμφωνία διαμορφώνει σταθερότερο οικονομικό περιβάλλον, τονίζει ο Ν.Καραμούζης. «Διαφαίνεται ότι κλείνει ο κύκλος της στασιμότητας και της ανησυχίας για τις προοπτικές της χώρας».


        

© 2017 - Δ. ΚΑΚΝΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Α.Ε, ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνησια και aftermarket για όλες τις μάρκες

Κασομούλη 87 Τ.Κ. 117-44 ΑΘΗΝΑ Τηλ:+30-210-9271002 Φαξ:+30-210-9270209

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Οικονομικά Στοιχειά  | Protocol Online Marketing